FotoLuk vindue   

Udskrift fra: www.boltesvejsning.dk

Privatlivspolitik
Udskriv denne side
Privatlivspolitik for Køster Danmark ApS
EU persondataforordning (GDPR)

(version: Maj 2019)

Kære kunde og samarbejdspartner.

Vores firma respekterer den tillid, du viser os, når du deler dine personlige data med os i forbindelse med vores samhandel. Derfor er vigtigt for os, at du ved, at vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger.

Som konsekvens af den nye EU persondataforordning (GDPR)) vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi bruger, behandler, gemmer og beskytter de data vi har om dig.

Den nye persondataforordning betyder, at vi har visse forpligtelser, og at du har visse rettigheder til de personlige data og oplysninger, som vi måtte have om dig.

Hvilke data har vi?

De persondata vi behandler om dig/jer omfatter udelukkende almindelige persondata:
  • Kontaktoplysninger, navn, telefonnummer, e-mail adresse
  • Firmanavn og virksomhedens adresse og cvr-nummer (enkeltmandsvirksomheder)
  • Ordrebekræftelser, fakturaer og kontrakter og kontaktoplysninger relateret til disse
Til hvilket formål bruger vi dine data?

Vi opbevarer og bruger disse informationer, sådan at vi er i stand til at yde en god service overfor dig/jer, og kan levere jeres varer nemt og fakturere jer korrekt. Vi behandler jeres persondata internt på kontoret.

Deler vi dine data?

Vi hverken sælger, handler med eller videregiver dine data til tredjeparter, med mindre vi ifølge lovgivningen er forpligtet dertil.

I enkelte tilfælde kan der ske en overførsel af persondata til vores leverandører, sådan at de er i stand til at levere varer til jer.

Hvor længe beholder vi dine data?

Kontaktoplysninger, kontooplysninger og andre data relateret til ordrebekræftelse, kontrakter, fakturaer og kreditnotaer bliver lagret og opbevaret i 5 år i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Under normale omstændigheder, vil der ikke være et sagligt formål med at behandle eller lagre personoplysninger fem år efter ophør af et samarbejdsforhold med en kunde, leverandør eller samarbejdspartner.

Data vedrørende udvikling af vores maskiner og services i forbindelse med fejlfinding og forbedringer af ydeevne og design opbevares i maskinens, produktets eller tjenesteydelsens levetid.

Dine rettigheder.

Du har en række rettigheder efter Databeskyttelsesforordningen, du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os, vores kontaktoplysninger står nederst på dokumentet.

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine personoplysninger inden vores generelle slettefrist.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har til enhver tid ret til at trække et samtykke tilbage ved at kontakte os.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på.

Vi er den dataansvarlige - sådan kontakter du os:

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Du finder vores kontaktoplysninger her:
Køster Danmark ApS
CVR-nr. 15707232
Sjællandsvej 3
5400 Bogense
Kontaktperson: Kent Klostergaard
Telefon: 6481 3626
Mailadresse: info@boltesvejsning.dk

Kontakt
Köster Danmark ApS
Sjællandsvej 3
DK-5400 Bogense
Tlf.: +45 64 81 36 26
Fax: +45 64 81 36 96
E-mail: Klik her
Nyheder
Boltesvejseanlæg - Kompaktanlæg Inverter
KÖCO INVERTERANLÆG Ultra Let Boltesvejsning med INVERTER-TEKNIK Sætter normerne for boltes....
» Læs mere